Трагично, смешно, трагично смешно и ... ами зависи кой от къде го гледа :)

сряда, 6 януари 2010 г.

Конусчета

Не знам защо много 'поети' налитат да пишат еротична поезия. Това е един от най-трудните жанрове, да не кажа най-трудният. Там всичко трябва да бъде премерено до сантиграм, защото всяка липса би осакатила еротиката, превръщайки я в блудкавост, а всичко, което е
в повече би превърнало поезията в попфолк. Или порно. И тук не иде реч само за употребата на определени думи, а за самото усещане. Някъде бях чела, че еротика е, когато галиш с перце. Порно е, когато вместо перцето, ползваш кокошка. Та нещо такова се получава и в повечето /псевдо/еротични стихове, които чета. Искам да онагледя изписаното до сега с един умопомрачителен еротичен стих, на който попаднах в ХуЛите.

Конусчета

автор: Pobeditel


Обичам твоите конусчета мили,
те ми вдъхват безкрайни сили.
Пърхат двете като гълъбици,
от тях се разширяват моите зеници.
С устни връхчетата им целувам,
с език възбуждащо по тях лудувам.
Плавно и игриво аз ги хапя,
да са пъпеши, щях да ги отхапя.
Докосна ли ги, светват ми очите,
усетя ли ги, забравям си мечтите.
Дай им свобода в тази лятна жега.
Ела по монокини в страстна нега.

Е? Нужно ли е да коментирам каквото и да е? Това ако е еротика, аз съм луноход.
В този стих се редуват такива картини, които ме карат ту да се смея нестово, ту да се отвращавам тотално. Но, явно на автора тази глупост му звучи еротично.
Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало дупето.
И така, от началото на стиха става ясно, че авторът обича гърдите на любимата си, а те от своя страна са конусовидни. Явно любимата е фенка на Мадона от онзи и период, в който последната носеше конуси върху гърдите си. Няма лошо. Освен това конусчетата
са мили. "Мили гърди". Хм..."Зли гърди"? Хихи :) Милите гърди вдъхват на автора безкрайни сили. Явно той е в кърмаческа възраст. Понеже по традиция истинските мъже биват обезсилени от хубавите женски гърди. Пък може и обратното да е. Няма значение.
По-важното е, че тези мили гърди-конусчета пърхат като гълъбици. Хайде сега представете си го! Аз като си го представя - някакви пърхащи гърди - чак ми става зловещо.
И малко смешно. Помните ли онази серия на "Али Макбийл", в която секретарката и беше изобретила някакъв сутиен, който караше гърдите и да се движат странно? Ето по подобен начин си представям пърхащите като гълъбици конусчета.
Но на Pobeditel-я явно не му се отразява така, понеже зениците му се разширяват. И той се впуска да целува връхчетата им с устни. Добре, че е пояснил, че целува с устни. Иначе щях да се чудя дали ги целува с пети или с нос...
А това ми е любимото:
"с език възбуждащо по тях лудувам."
ЧАЛГАААААААААААААААААА! Аааайде, хоп, хоп, завърти го бей!
Скъпи Pobeditel-ю, скъпи поети, пишещи еротична поезия, за да действа творбата ви възбуждащо, последната дума, която трябва да употребите е "възбуждащо". Особено в контекст като този, по-горе. Иначе си става чалга, ама от най-долнопробните.
След като конусолюбителя се е налудувал възбуждащо с език, страстта му явно става неудържима и той започва настървено да ги хапе. Казва, че е "плавно и игриво", но това е само привидно. Следващият ред го опровергава - "да са пъпеши, щях да ги отхапя". Това, извинете много, си е чисто настървение. Да отхапе!
Освен това не знам как да го разбирам - уж си пада по гърди тип конусчета, а в същото време си мечтае да са пъпеши. Или е недоволен от бюста на любимата, или е цицоман.
Със сигурност е цицоман. Докосне ли ги-светват му очите... Изплезва език и му потичат лиги...бляк!
Но пък собственичката на тези мощни енергийни източници може да си изкарва добри допълнителни доходи от продажбата на електричество.
"Усетя ли ги, забравям си мечтите" - лошо, Pobeditel-ю, лошо... Значи не мечтаеш за тях, а? А? А пишеш тука някаква недъгава еротична поезия!
И следва апотеоза на този еротичен шедьовър:
"Дай им свобода в тази лятна жега.
Ела по монокини в страстна нега. "
Той призовава любимата си да се освободи от оковите на досадните сутиени и горнища на бански, да пусне гълъбиците на свобода и в страстно блаженство да отиде при него. За да бъдат нахапани горките и конусчета :(
Антиеротика откъдето и да го погледнеш.

Само за сравнение искам да покажа един истински, хубав еротичен стих.
А който иска - да открие разликите :)

Нарисувано...

Албена Аспарухова Соколова (layla)

Нощта разкъса тънката си нощница
и тръгна гладна,
дива,
полугола,
като изхвърлена от ада
грешница,
небрежно разпиляла небосвода.
Едва прикриващ нежната и` плът,
ефирният воал почти разтворен,
а изпод него - пълните зърна,
настръхнали
от вятър неспокоен.
И облак тъмен
с устни ги пое,
неистов писък - небеса разтвори,
звезди
и звън от ангелски криле,
и топъл дъх –
жарава,
после – огън.
С девичи сълзи сутрешна роса,
окъпа несъбуденото утро,
от пламналите си в пожар недра,
нощта,
отиваща си
с вопъл го изпусна.
А ноктите и`
впити във небето,
раздраха го на пурпурни ресни,
и вик на гларус долетя отгдето,
докоснаха се…
парещи лъчи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар